tirsdag 30. juni 2009

AAA batterier eller svinehjerte - hva skal til for å få vår egen tids Jesus?

Når du tenker deg om spiller det jo ingen trille om kjendisene blir et vakkert lik, eller vakker selv i live, det viktigste er vel hvor genierklærte de blir når de dør?
Van Gogh, Hamsun, Elvis, Morrison, Lennon, Hendrix, Marley og Cobain, døde genier som ikke går igjen.
Hva om Michael Jackson står opp fra de døde? Blir han da et musikalsk geni i enda større grad enn før? Og i enda større grad enn da han døde og ble et enda større geni? Når du er konge når du lever, blir du Gud når du dør. Hvor stor kan man bli om man da tar på seg hatten og vandrer blant de levende live igjen? MJ er nok konservert for evig tid, så det burde jo ikke by på problemer med å få han opp og gå. Uansett om det er batterier eller et svinehjerte, som sørger for å få han på bena, så burde det jo det gjøres et forsøk. Så kan han ta knockout på alle andre geniale mennesker som har tatt et endelig karrierevalg. Forestill deg å være på konsert med MJ når han lever igjen. Hva slår det?

Noe slikt vil sørge for at MJ får en ikonisk status som det plutselig blir langt vanskeligere å følge opp.
Da må man jo ikke bare bli populær, man må også finne den best mulig måten å få kroppen til å bli så kjemisk at den lett lar seg konservere i det du faller om død. Da handler jo plutselig det å være kjendis mer om livet, musikken og pikene. Det er vitenskap og et aldri så lite sjansespill. Hvilke forskere skal du stole på, og når er det optimale tidspunktet for deg å dø? Like før eller etter dine 50 siste konserter? Med hagle, overdose eller i badekaret? Det finnes plutselig mye mer å skrive om for sladrepressen og jeg skal love deg at jeg vil bli en ivrig kjøper av Se&Hør om de kan fortelle meg om kjendisenes kjemiske cocktailer. Deres suksesser og flopper. Tenk å dø på feil tidspunkt, komme tilbake for så å oppdage at noen knapt husker deg? Så morsomt! Jeg ser med iver på utviklingen av MJ saken, bare de kan slutte å bry seg med disse barna, er de egentlig virkelig? Har noen tatt på dem?

Får jeg lønnsforhøyelse om jeg faller om nå?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar